Returpolicy

Om du inte är 100% nöjd med varorna du fick, vänligen Kontakt Oss inom 30 dagar efter mottagandet för att påbörja returprocessen.

Köpt men inte skickat (avbokning):

Din beställning kommer att utfärdas så snart som möjligt efter ditt köp, så du kommer att debiteras en behandlingsavgift på 5 %.

Skickas och returneras:
För förlust och retur på grund av andra orsaker såsom säkerhetskontroll, borttappad transport, sändning till fel adress etc. ger vi full återbetalning ovillkorligen.
För produkter som returneras av kunder på grund av otillräcklig adress, felaktig adress, obeställbar adress, oförmögen att kontakta kunden etc. returneras produkten. Om kunden behöver en återbetalning debiteras en 5% processavgift och fraktkostnader.

har levererats (oanvänd):

  • Inom 30 dagar efter mottagandet av din beställning kan du returnera de oanvända produkterna.
  • För att vara berättigad till retur måste produkten vara oanvänd, fri från smuts, damm eller andra doftämnen och i samma förpackning och skick som du fick den
  • Kunderna står för returfraktkostnaderna.
  • Och du kanske kommer att debiteras upp till 20 % återuppbyggnadsavgift. (detta undanhålls från återbetalning)

Returprocess

  1. Snälla du Kontakta osspå vår webbplats, anger varan/varorna du vill returnera och anledningen, bifoga foto/bilder för kvalitetsproblem.
  2. Efter att ha mottagit returadress och instruktioner från oss, vänligen packa varan/varorna som ska returneras med originalförpackningen.
  3. Lämna ditt paket på det lokala postkontoret.
  4. Efter returen, tillhandahåll returkvittot från fraktbolaget som anger vikten och spårningsnumret för dina returer, vi kan påskynda din återbetalning/byte. När din återbetalning har utfärdats kommer du att få en bekräftelse via e-post.