POLITICA DE RETURNARE

Dacă nu sunteți 100% mulțumit de articolele primite, vă rugăm a lua legatura Ne în termen de 30 de zile de la primirea acestora pentru a iniția procesul de returnare.

Achizitionat dar nu expediat (Anulare):

Comanda dvs. va fi emisă cât mai curând posibil după achiziție, astfel încât vi se va percepe o taxă de procesare de 5%.

Livrat și returnat:
Pentru pierdere și returnare din alte motive, cum ar fi verificarea de securitate, pierderea transportului, trimiterea la o adresă greșită etc., oferim o rambursare completă necondiționată.
Pentru produsele returnate de clienți din cauza adresei insuficiente, a adresei incorecte, a adresei nelivrabile, a imposibilității de a contacta clientul etc., produsul este returnat. Dacă clientul are nevoie de o rambursare, i se va percepe o taxă de proces de 5% și costurile de transport.

a fost livrat (nefolosit):

  • În 30 de zile de la primirea comenzii, puteți returna produsele neutilizate.
  • Pentru a fi eligibil pentru returnare, produsul trebuie să fie nefolosit, fără murdărie, praf sau orice parfum și în același ambalaj și stare în care l-ați primit.
  • Clienții sunt responsabili pentru costurile de transport pentru retur.
  • Și s-ar putea să vi se plătească o taxă de reaprovizionare cu până la 20%. (acesta este reținut de la rambursare)

Procesul de returnare

  1. Vă rog Contactaţi-nepe site-ul nostru, indicând articolul(ele) pe care doriți să îl returnați și motivul, atașați fotografii pentru probleme de calitate.
  2. După ce primiți adresa de retur și instrucțiunile de la noi, vă rugăm să împachetați articolele care urmează să fie returnate cu ambalajul original.
  3. Predați coletul la oficiul poștal local.
  4. După returnare, furnizați chitanța de retur de la compania de transport, indicând greutatea și numărul de urmărire al returnărilor dvs., am putea accelera rambursarea/schimbul. Odată ce rambursarea a fost emisă, veți primi un e-mail de confirmare.