Returpolicy

Hvis du ikke er 100 % fornøyd med varene du mottok, vennligst Kontakt oss innenfor 30 dager etter mottak av dem for å starte returprosessen.

Kjøpt, men ikke sendt (kansellering):

Bestillingen din utstedes så snart som mulig etter kjøpet, så du vil bli belastet med et behandlingsgebyr på 20 %. Bare for feil antall kjøpte enheter, ikke hele ordren.

Sendes og returneres:
For tap og retur på grunn av andre årsaker som sikkerhetssjekk, tapt transport, sending til feil adresse, etc., gir vi full refusjon ubetinget.
For produkter som returneres av kunder på grunn av utilstrekkelig adresse, feil adresse, adresse som ikke kan leveres, manglende kontakt med kunden, etc., returneres produktet. Hvis kunden trenger refusjon, vil det bli belastet et prosessgebyr på 5 % og fraktkostnader.

har blitt levert (ubrukt):

  • Innen 30 dager etter mottak av bestillingen din kan du returnere det eller de ubrukte produktene.
  • For å være kvalifisert for retur må produktet være ubrukt, fritt for smuss, støv eller andre dufter, og i samme emballasje og stand som du mottok det
  • Kunder er ansvarlige for returfraktkostnader.
  • Og du kan bli belastet med opptil 20 % påfyllingsgebyr. (dette holdes tilbake fra refusjon)

Returprosess

  1. Vennligst Kontakt osspå nettstedet vårt, oppgi varen(e) du ønsker å returnere og årsaken, legg ved bilde(r) for kvalitetsproblemer.
  2. Etter å ha mottatt returadresse og instruksjoner fra oss, vennligst pakke inn varen(e) som skal returneres med originalemballasjen.
  3. Lever pakken på det lokale postkontoret.
  4. Etter retur, oppgi returkvitteringen fra fraktselskapet som angir vekten og sporingsnummeret på returene dine. Vi kan fremskynde refusjonen/byttingen. Når refusjonen er utstedt, vil du motta en bekreftelse på e-post.