TERUGSTUURBELEID

Als u niet 100% tevreden bent met de artikelen die u heeft ontvangen, alstublieft Contact Ons binnen 30 dagen na ontvangst om het retourproces te starten.

Gekocht maar niet verzonden (annulering):

Uw bestelling wordt zo snel mogelijk na uw aankoop verzonden. Er worden daarom 5% verwerkingskosten in rekening gebracht.

Verzonden en geretourneerd:
Voor verlies en retourzending om andere redenen, zoals veiligheidscontrole, verloren transport, verzending naar het verkeerde adres, enz., bieden wij onvoorwaardelijk een volledige terugbetaling.
Voor producten die door klanten worden geretourneerd vanwege onvoldoende adres, onjuist adres, onbestelbaar adres, geen contact kunnen opnemen met de klant, enz., wordt het product geretourneerd. Als de klant een terugbetaling nodig heeft, worden er 5% proceskosten en verzendkosten in rekening gebracht.

is geleverd (ongebruikt):

  • Binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling kunt u de ongebruikte producten retourneren.
  • Om in aanmerking te komen voor retournering moet het product ongebruikt zijn, vrij van vuil, stof of geurstoffen en in dezelfde verpakking en staat waarin u het heeft ontvangen
  • Klanten zijn verantwoordelijk voor de verzendkosten voor retourzending.
  • En mogelijk worden er tot 20% herbevoorradingskosten in rekening gebracht. (dit wordt ingehouden op de terugbetaling)

Retourproces

  1. Alsjeblieft Neem contact met ons opop onze site, met vermelding van de artikelen die u wilt retourneren en de reden. Voeg foto('s) toe voor kwaliteitsproblemen.
  2. Nadat u het retouradres en de instructies van ons heeft ontvangen, dient u de te retourneren artikelen in de originele verpakking te verpakken.
  3. Geef uw pakket af bij het plaatselijke postkantoor.
  4. Geef na het retourneren het retourbewijs van de rederij met vermelding van het gewicht en het trackingnummer van uw retourzending. We kunnen uw terugbetaling/omruiling bespoedigen. Zodra uw terugbetaling is uitgevoerd, ontvangt u een bevestigingsmail.