Visszaküldési szabályzat

Ha nem elégedett 100%-ban a kapott tételekkel, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot  30 nap a kézhezvételüktől számítva a visszaküldési folyamat elindítására.

Vásárolt, de nem szállított (lemondás):

Rendelését a vásárlást követően a lehető leghamarabb kiállítjuk, ezért 20%-os feldolgozási díjat számítunk fel. Csak nem megfelelő mennyiségű vásárolt egységre, nem a teljes rendelésre.

Szállítva és visszaküldve:
Egyéb okok miatti elvesztés és visszaküldés esetén, mint például biztonsági ellenőrzés, szállítás elvesztése, rossz címre történő küldés stb., feltétel nélkül teljes összeget visszatérítünk.
A vevők által visszaküldött termékek esetében hiányos cím, hibás cím, kézbesítési cím hiánya, kapcsolatfelvétel hiánya stb. miatt a terméket visszaküldjük. Ha az ügyfélnek visszatérítésre van szüksége, 5% eljárási díjat és szállítási költséget számítanak fel.

kiszállították (nem használt):

  • A megrendelés kézhezvételétől számított 30 napon belül visszaküldheti a fel nem használt terméket/termékeket.
  • A visszaküldéshez a terméknek használaton kívülinek, szennyeződéstől, portól vagy illatanyagtól mentesnek kell lennie, és ugyanolyan csomagolásban és állapotban kell lennie, mint ahogyan megkapta.
  • A visszaküldés szállítási költségei a vásárlókat terhelik.
  • És előfordulhat, hogy akár 20%-os újratelepítési díjat is felszámítanak. (ezt levonják a visszatérítésből)

Visszaküldési folyamat

  1. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatotwebhelyünkön, és adja meg a visszaküldeni kívánt tétel(eke)t és annak okát, minőségi problémák miatt csatoljon fotó(ka)t.
  2. Miután megkapta a visszaküldési címet és az utasításokat tőlünk, kérjük, csomagolja be a visszaküldendő tétel(eke)t az eredeti csomagolással.
  3. Csomagját adja le a helyi postán.
  4. Visszaküldés után adja meg a szállítmányozó cég tértivevényét, amelyen szerepel a visszaküldés súlya és nyomon követési száma, így meggyorsíthatjuk a visszatérítést/cserét. A visszatérítés kiadása után megerősítő e-mailt kap.