PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Jos et ole 100 % tyytyväinen vastaanottamiisi tuotteisiin, ota yhteyttä meihin 30 päivää niiden vastaanottamisesta aloittaa palautusprosessi.

Ostettu mutta ei lähetetty (Peruutus):

Tilauksesi lähetetään mahdollisimman pian oston jälkeen, joten sinulta veloitetaan 20 %:n käsittelymaksu. Vain väärälle määrälle ostettuja yksiköitä, ei koko tilausta.

Lähetetty ja palautettu:
Jos katoaminen ja palautus johtuu muista syistä, kuten turvatarkastuksesta, kadonneesta kuljetuksesta, lähettämisestä väärään osoitteeseen jne., tarjoamme täyden hyvityksen ehdoitta.
Tuotteet, jotka asiakkaat ovat palauttaneet puutteellisen osoitteen, väärän osoitteen, toimittamattoman osoitteen, yhteydenottokyvyttömyyden jne. vuoksi, tuote palautetaan. Mikäli asiakas tarvitsee hyvityksen, veloitetaan 5% prosessimaksu ja toimituskulut.

on toimitettu (käyttämätön):

  • Voit palauttaa käyttämättömät tuotteet 30 päivän kuluessa tilauksesi vastaanottamisesta.
  • Palautuksen edellytyksenä on, että tuote on käyttämätön, likainen, pölytön tai hajusteeton ja samassa pakkauksessa ja kunnossa kuin vastaanotit sen
  • Asiakkaat ovat vastuussa palautuksen toimituskuluista.
  • Ja sinulta voidaan veloittaa jopa 20 % varastointimaksu. (tämä pidätetään hyvityksestä)

Palautusprosessi

  1. Ota meihin yhteyttäsivustollamme ja ilmoita palautettava(t) tuote(t) ja syy. Liitä mukaan valokuva(t) laatuongelmien varalta.
  2. Saatuasi palautusosoitteen ja ohjeet meiltä, ​​pakkaa palautettava(t) tuotteet alkuperäisen pakkauksen mukana.
  3. Vie pakettisi paikalliseen postiin.
  4. Toimita palautuksen jälkeen kuljetusyhtiön palautuskuitti, josta ilmenee palautuksesi paino ja seurantanumero, voimme nopeuttaa hyvitystäsi/vaihtoasi. Kun palautuksesi on myönnetty, saat vahvistussähköpostin.