ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Εάν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με τα αντικείμενα που λάβατε, παρακαλώ Επικοινωνία Μας εντός 30 ημερών από την παραλαβή τους για να ξεκινήσει η διαδικασία επιστροφής.

Αγοράστηκε αλλά δεν έχει αποσταλεί (Ακύρωση):

Η παραγγελία σας θα εκδοθεί το συντομότερο δυνατό μετά την αγορά σας, επομένως θα χρεωθείτε ένα τέλος διεκπεραίωσης 5%.

Αποστολή και επιστροφή:
Για απώλεια και επιστροφή για άλλους λόγους όπως έλεγχος ασφαλείας, απώλεια μεταφοράς, αποστολή σε λάθος διεύθυνση κ.λπ., παρέχουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων άνευ όρων.
Για προϊόντα που επιστρέφονται από πελάτες λόγω ανεπαρκούς διεύθυνσης, λανθασμένης διεύθυνσης, μη παράδοσης διεύθυνσης, αδυναμίας επικοινωνίας με τον πελάτη κ.λπ., το προϊόν επιστρέφεται. Εάν ο πελάτης χρειάζεται επιστροφή χρημάτων, θα χρεωθεί με χρέωση διαδικασίας 5% και έξοδα αποστολής.

έχει παραδοθεί (Αχρησιμοποίητο):

  • Εντός 30 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας, μπορείτε να επιστρέψετε τα αχρησιμοποίητα προϊόντα.
  • Για να είναι επιλέξιμο για επιστροφή, το προϊόν πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο, απαλλαγμένο από βρωμιά, σκόνη ή οποιαδήποτε αρώματα και στην ίδια συσκευασία και κατάσταση που το παραλάβατε
  • Οι πελάτες είναι υπεύθυνοι για τα έξοδα αποστολής επιστροφής.
  • Και μπορεί να χρεωθείτε έως και 20% χρέωση ανανέωσης αποθεμάτων. (αυτό παρακρατείται από την επιστροφή χρημάτων)

Διαδικασία Επιστροφής

  1. Σας παρακαλούμε Επικοινωνήστε μαζί μαςστον ιστότοπό μας, αναφέροντας τα είδη που θέλετε να επιστρέψετε και τον λόγο, επισυνάψτε φωτογραφίες για προβλήματα ποιότητας.
  2. Αφού λάβετε τη διεύθυνση επιστροφής και τις οδηγίες από εμάς, συσκευάστε το(τα) είδος(α) που θα επιστραφούν με την αρχική συσκευασία.
  3. Αφήστε το πακέτο σας στο τοπικό ταχυδρομείο.
  4. Μετά την επιστροφή, παρέχετε την απόδειξη επιστροφής από τη μεταφορική εταιρεία που αναφέρει το βάρος και τον αριθμό παρακολούθησης των επιστροφών σας, θα μπορούσαμε να επισπεύσουμε την επιστροφή/ανταλλαγή χρημάτων σας. Μόλις εκδοθεί η επιστροφή χρημάτων σας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης.