Returpolitik

Hvis du ikke er 100% tilfreds med de varer, du har modtaget, bedes du venligst Kontakt Os inden for 30 dage efter at have modtaget dem for at starte returprocessen.

Købt, men ikke afsendt (Annullering):

Din ordre vil blive udstedt så hurtigt som muligt efter dit køb, så du vil blive opkrævet et ekspeditionsgebyr på 5 %.

Sendes og returneres:
For tab og returnering på grund af andre årsager såsom sikkerhedstjek, mistet transport, afsendelse til den forkerte adresse osv., yder vi fuld refusion ubetinget.
For produkter, der returneres af kunder på grund af utilstrækkelig adresse, forkert adresse, adresse, der ikke kan leveres, ude af stand til at kontakte kunden, etc., returneres produktet. Hvis kunden har brug for en refusion, vil der blive opkrævet et 5% procesgebyr og forsendelsesomkostninger.

er leveret (ubrugt):

  • Inden for 30 dage efter modtagelsen af ​​din ordre kan du returnere det eller de ubrugte produkter.
  • For at være berettiget til returnering skal produktet være ubrugt, fri for snavs, støv eller andre duftstoffer og i samme emballage og stand, som du modtog det
  • Kunder er ansvarlige for returneringsomkostninger.
  • Og du vil muligvis blive opkrævet op til 20 % genopfyldningsgebyr. (dette er tilbageholdt fra refusion)

Returproces

  1. Vær venlig Kontakt ospå vores side, med angivelse af den eller de varer, du gerne vil returnere, og årsagen, vedhæft foto(r) for kvalitetsproblemer.
  2. Efter at have modtaget returadresse og instruktioner fra os, bedes du pakke varen/varerne, der skal returneres med den originale emballage.
  3. Aflever din pakke på det lokale posthus.
  4. Efter returnering skal du give returkvitteringen fra fragtfirmaet med angivelse af vægten og sporingsnummeret på dine returneringer, vi kunne fremskynde din tilbagebetaling/ombytning. Når din refusion er blevet udstedt, vil du modtage en bekræftelses-e-mail.